De Kruisweg 2020

In de herfst begon het te borrelen; ik dacht steeds over het maken van een tiental staties voor een kruisweg. Zo kwam het bij mij binnen dat ik met blauwe achtergrond moest werken en dat is in ieder geval een goede keus geweest. Na gesprekken met Wim Offenberg kwamen we er samen achter dat het tijd was om te beginnen met doek en kwast en verf. Op woensdag 15 en zaterdag 25 januari heb ik het meest geschilderd. Op maandagavond 27 januari gingen we het resultaat kritisch bekijken. Aan het eind vroeg Wim: “Je bent denk ik ook wel heel tevreden”. Ja dat is zo.

De blauwe achtergrond is op de computer iets minder mooi dan wanneer de kruisweg op een mobieltje wordt bekeken.

(De doeken zijn allemaal van het formaat 122 x 92)

Heeft u interesse in een tijdelijke expostitie

IN UW KERK OF IN UW BEDRIJF? INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

CONTACT MET WIJBE