Is't echt waar

Is 't echt waar?

Dit schilderij was 1 van de 4 welke op een kaart de kerstkaart vormde met de beste wensen voor 2019.

de drie andere schilderijen waren: De herdertjes overdag,  Drie wijzen  en Wees gegroet Maria . (zie portfolio)

Kerstschilderij

De kerstkaart van december 2017. "Licht dat doorbreekt in het duister" ,dit schilderij kreeg ook een plekje in de expositie van Stek (Stichting Ermelo's Kunstcollectief). Die expositie duurde tot en met 31 december van 2017.

Eerdere titels van kerstkaarten: Kind in slaapzak,   Onderweg naar Bethlehem,     Grot nabij Bethlehem.

Geloof en een hoop liefde

Van Joost en Daan (Speelman &Speelman) kreeg ik na een optreden van hen in Tilburg een cd met het verzoek ernaar te luisteren en dan voor hen een schilderij te maken. Nou dat nam ik aan maar wist nog niet wat ik zou kunnen maken.

Lees meer: Geloof en een hoop liefde

Schilderij van molen de koe in eregalerij

 

Eind augustus 2015 verscheen er een leuk stukje in de krant van het overhandigen van mijn schilderij "de Molen" aan  Molenstichting de Koe in Ermelo. Het schilderij heeft een mooi plekje gekregen in de eregalerij op de eerste verdieping van Ermelo’s trots: Molen De Koe.  Lees hier het hele artikel in Ermelo Nieuws. (foto credit: Grietje-Akke de Haas)

Feta de la Musique

Op 17 april (2015) ging rondom de koffietijd bij mij de telefoon. Mij werd gevraagd of ik op 20 juni mee wilde doen met Feta de la Musique in Ermelo. Rondom de muziektent bij het bekende Ermelose weitje staan dan kramen waarop kunstenaars hun creatieve producten kunnen tonen.

Lees meer: Feta de la Musique

Sint Jansdal is voorbij

Op maandag 13 april 2015 heb ik s'ochtends de expositie in het St Jansdal opgeruimd. De 33 schilderijen gingen in de auto mee naar huis. En daar staan ze dan, wel een beetje een vreemd gevoel. Schilderijen moet je bekijken en niet ergens opstapelen. 

kunstroute 2015

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 september 2015 deed ik mee aan de kunstroute. Vrijdag was het weer slecht in die zin het regende voortdurend en dan soms ook nog hard. De zaterdag was beter en dat merk je aan de opkomst. In totaal zijn er toch nagenoeg vijftig mensen geweest.

Lees meer: kunstroute 2015

Contact met Wijbe

Adres

Dokter Scheurerlaan 8
3853 KB  Ermelo
Tel.: +31(0)341 55 70 45

E-mail

wijbebekkema@hotmail.com

Actueel

Samen met Hinse , mijn kleinzoon, is het schilderen ook heel fijn. Wij werken dan samen aan hetzelfde schilderij en praten niet te veel. Hoewel Hinse zei op een gegeven ogenblik: "Het lijkt nergens op ,maar dat hoort zo". Toen we zo ongeveer klaar waren of anders gezegd er mee wilden stoppen zei hij: "Die kun je wel verkopen. Dit schilderij heeft als titel: Appel. 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail