Van Joost en Daan (Speelman &Speelman) kreeg ik na een optreden van hen in Tilburg een cd met het verzoek ernaar te luisteren en dan voor hen een schilderij te maken. Nou dat nam ik aan maar wist nog niet wat ik zou kunnen maken.

Toen werd ik geraakt door het nummer: "Stel dat er iemand is..."  En daar heb ik een schilderij bij gemaakt. Ondertussen waren Joost en Daan gevraagd voor het programma 'Geloof en een hoop liefde' van de EO. En zij bedachten dat ik dan in dat programma mooi het schilderij kon overhandigen. En dat is gelukt. Op vrijdag 19 februari (2016) was de uitzending. 

Contact met Wijbe

Adres

Dokter Scheurerlaan 8
3853 KB  Ermelo
Tel.: +31(0)341 55 70 45

E-mail

wijbebekkema@hotmail.com

Actueel

Op woensdag 26 februari (2020)  is de  eerste door mij gemaakte kruisweg opgehangen in de protestantse kerk van Broek in Waterland. Het is een oud hervormd kerkje maar de schilderijen komen ook daar prima "tevoorschijn" . Na Pasen heb ik de schilderijen weer opgehaald. Door de Covid-19 perikelen was de kerk vanaf begin maart gesloten. De kruisweg kreeg weinig bezoekers en toch was het wel goed dat de schilderijen daar in die tijd hebben gehangen.