Op 17 april (2015) ging rondom de koffietijd bij mij de telefoon. Mij werd gevraagd of ik op 20 juni mee wilde doen met Feta de la Musique in Ermelo. Rondom de muziektent bij het bekende Ermelose weitje staan dan kramen waarop kunstenaars hun creatieve producten kunnen tonen.

Nou dat leek mij wel leuk en vooral een geweldige kans om met mensen te praten over schilderen en kunst en waar dat elkaar raakt. En zo ik hoopte is geschied. Veel mensen die langs kwamen en met belangstelling de schilderijen als onderwerp van ontmoeting kozen.

Ook in 2016 deed ik mee aan deze 'buiten expositie'. Nu met een kleinere kraam. Wel weer heel veel gezellige ontmoetingen.

Contact met Wijbe

Adres

Dokter Scheurerlaan 8
3853 KB  Ermelo
Tel.: +31(0)341 55 70 45

E-mail

wijbebekkema@hotmail.com

Actueel

Op woensdag 26 februari (2020)  is de  eerste door mij gemaakte kruisweg opgehangen in de protestantse kerk van Broek in Waterland. Het is een oud hervormd kerkje maar de schilderijen komen ook daar prima "tevoorschijn" . Na Pasen heb ik de schilderijen weer opgehaald. Door de Covid-19 perikelen was de kerk vanaf begin maart gesloten. De kruisweg kreeg weinig bezoekers en toch was het wel goed dat de schilderijen daar in die tijd hebben gehangen.